Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

133.000 er ledige

Torsdag 27. november 2014 kl: 10:42
Af: Redaktionen

Ledigheden faldt i oktober lidt i forhold til september. Der er 100 færre ledige end måneden før, og dermed er på 5,0 procent af arbejdsstyrken. Det viser den månedlige opgørelse fra Danmarks Statistik

Siden sommeren 2012 har ledigheden haft en faldende tendens, men har de seneste måneder været nogenlunde uændret. Samlet set er ledigheden på 133.000 personer.  Samtidig er der positive tendenser i beskæftigelsen.


- Ledigheden er næsten uændret, og det vidner om, at opsvinget stadig er spinkelt, og at der ikke er nogen hurtig løsning på at komme ud af krisen. Selvom beskæftigelsen er steget gennem det seneste år, og flere kommer ind på arbejdsmarkedet, er der fortsat behov for at holde hånden under beskæftigelsen og dansk økonomi, siger beskæftigelsesminister Henrik Dam Kristensen (S) og fortsætter:


- I den netop indgåede finanslovsaftale investerer vi i velfærd og har blandt andet afsat 6,5 milliarder kroner til sundhedsområdet og 1 milliarder kroner til mere personale i landets vuggestuer og børnehaver samt ekstra hjemmehjælp til ældre. Det er investeringer, der vil skabe flere jobåbninger, så flere ledige kommer tilbage på arbejdsmarkedet.


Han peger på, at forventningerne til økonomien de kommende år generelt er positive. Der er udsigt til højere vækst og samtidig forventes både øget beskæftigelse og faldende ledighed.


- Folketinget har netop førstebehandlet de lovforslag, der skal få aftalen om en reform af beskæftigelsesindsatsen fra juni til at blive til virkelighed. Med reformen sætter vi den ledige i centrum med en mere individuel og jobrettet indsats, der ruster den enkelte bedre til arbejdsmarkedet. Samtidig styrker vi jobcentrernes kontakt til virksomhederne, for det er her, der primært skabes job, siger Henrik Dam Kristensen.




Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Transportvirksomhed i Roskilde er endt i skifteretten
- Chaufførmangel blokerer for udvidelser hos halvdelen af Europas vognmænd
- Dårlige bremser førte til betinget frakendelse af førerretten
- Sværlasttraileren tog en med som let last
- Vognmand fik sin nye vogn leveret på Lundevej
- Frederikshavn Havn kommer under kommunens ledelse
- Fire-akslet trailer kan tage to containere på en gang
- Vognmand fra Stenlille har fået en stor Volvo
- Transportvirksomhed i Horsens er kørt i Skifteretten
- Konkursramt transportvirksomhed i Glostrup havde 30 medarbejdere
- Transportfirma i Tilst kørte i knap tre år
- Ny elektrisk motor er en del af større batteri-elektrisk lastbilprogram

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst