Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Nyt intermodal partnerskab skubber togforbindelser fremad

Mandag 24. november 2014 kl: 13:02
Af: Jesper Christensen

Transport- og logistikvirksomhederne P & O Ferrymasters og Transmec Group er gået sammen om at lancere en intermodal Belgien-Rumænien forbindelse med tre ugentlige afgange hver vej med tog, der er særligt afsatte til opgaven

Den nye togforbindelse mellem terminalen i Zeebrugge i Belgien og Curtici i Rumænien tilbyder en hurtig, omkostningseffektiv, miljøvenlig og fleksibel transportløsning mellem det nordlige, centrale og østlige Europa.


Togforbindelsen, der kører uden omladning, er målrettet gods, tilbyder opsamling og afsendelse af gods fra Storbritannien, Irland, Nordfrankrig, Benelux, Ruhr-området i Tyskland, Rusland, Finland i den ene ende og Ungarn og Rumænien i den anden. Derudover kan der med udgangspunkt i Curtici via landevejstransporter hentes og bringes gods Balkan, Tyrkiet, Ukraine, Moldova og Bulgarien. Derudover er der short sea-forbindelser fra Curtici via Constanta og Varna til landene omkring Sortehavet.


P & O Ferrymasters og Transmec Group fremhæver også forbindelsens transittider, som typisk er på fire dage mellem Benelux-landene og Rumænien. Benelux-istanbul tager fem-seks dage. Det samme gælder forbindelsen mellem Storbritannien og Rumænien, mens forbindelsen mellem Storbritannien og Istanbul tager syv dage.


Kapaciteten er sikret ved, at P & O Ferrymasters  og Transmec indsætter eget material, der omfatter over 2.000 45-fods high cube-containere og 300 13,6 meter Huckepack-trailere, der disponeres direkte af en medarbejderstab, der er knyttet specielt til forbindelsen.

Kapaciteten omfatter køle-transporter og alt det almindelige farlige gods (ADR/RID).



Om P & O Ferrymasters
P & O Ferrymasters, der blev grundlagt i 1953,  er en af Europas førende specialister inden for transport, logistik og supply chain løsninger. P & O Ferries er ejet af Dubai World og opererer fra 22 strategiske steder i 12 europæiske lande.


Om Transmec Group
Transmec Group er en global udbyder af transport- og logistikydelser. Transmec Group blev etableret i Italien i 1850 og opererer i dag 28 steder over hele Europa. Transmec Group har fire depoter i Rumænien. Koncernens hovedkvarter ligger i Campogalliano ved Modena i Italien.





Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Transportvirksomhed i Roskilde er endt i skifteretten
- Chaufførmangel blokerer for udvidelser hos halvdelen af Europas vognmænd
- Dårlige bremser førte til betinget frakendelse af førerretten
- Sværlasttraileren tog en med som let last
- Vognmand fik sin nye vogn leveret på Lundevej
- Frederikshavn Havn kommer under kommunens ledelse
- Fire-akslet trailer kan tage to containere på en gang
- Vognmand fra Stenlille har fået en stor Volvo
- Transportvirksomhed i Horsens er kørt i Skifteretten
- Konkursramt transportvirksomhed i Glostrup havde 30 medarbejdere
- Transportfirma i Tilst kørte i knap tre år
- Ny elektrisk motor er en del af større batteri-elektrisk lastbilprogram

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst