Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      
HYDROPAC A/S:

Nyt program håndholdte fjernbetjeninger har fokus på de nyeste sikkerhedskrav

Torsdag 8. maj 2014 kl: 11:18
Af: Redaktionen

Hydropac A/S, der er en af de halvanden hundrede udstillere på transportudstillingen Vestfyn Trækker i Ejby på Vestfyn i dagene 23. - 25. maj, har fået forhandlingen af radiofjernstyringer fra Italienske Sistematica. Forud for den aktuelle lancering er der lagt et stort samarbejde med producenten i at definere og udvikle et standardprogram af styringer samt udformning af sender og modtagerdel. - Vores arbejde har netop også bestået i dialog og samarbejde med vores kunder, og blandt andet har Spørring Karrosserifabrik, der bygger hydrauliske rullepresenninger, været en vigtig samarbejdspartner, siger Jesper Frederiksen, der er indehaver af Hydropac A/S

HYDROPAC A/S:: Nyt program håndholdte fjernbetjeninger har fokus på de nyeste sikkerhedskrav
Jesper Frederiksen fremhæver, at der i forbindelse med ulykker og optræk til ulykker er kommet nye krav fra myndighedernes side om at forbedre sikkerheden ved brug af radiostyringer. 


Han fremhæver specielt, at håndholdte fjernbetjeninger skal være sikret mod utilsigtet aktivering, og at der skal være en stopknap på senderen. 


- Hele programmet af de styringer, vi nu lancerer og lagerfører, fra den simpleste to-kanals op til multikanals sendere, vil være udstyret med den sikkerhed, der påkræves. Det er for eksempel ikke muligt at aktivere nogen funktion ved et tryk mod knapperne, hvis senderen for eksempel opbevares i en lomme, siger han og forklarer, at det skal være med til at forhindre klemningsulykker, men også for at undgå, at man kommer til at aktivere en hydraulisk funktion under kørsel - eksempelvis en automatisk tagpressening, løftebagsmæk, læsseramper med mere. 


Det kan faktisk ske med en lang række af de sendere, der findes på markedet i dag. 


- Alle systemer vil også kunne betjenes manuelt med tryk knapper på modtageren, så de kan nødbetjenes i tilfælde af en bortkommet sender, eller i deciderede nødstilfælde, siger Jesper Frederiksen og fortsætter:


- Vi har målrettet ønsket om at udbygge vores hydraulikvirksomhed til at indbefatte vores eget program af radiostyringer. Vi har i forvejen stor succes med at levere el-styringer til industrisektoren sammen med vores pumpestationer. Derfor lukker vi nu også ringen til at kunne levere komplette Plug and Play til mobil- og transportsektoren.


Hydropac A/S har et bredt og fleksibelt program af DC pumpestationer til mobilsektoren - ofte leveret indbygget i lukkede kasser. 


- Vores fokus er altid at levere høj kvalitet og hurtigt at kunne bygge aggregater til enhver applikation til opbyggerne. Vi arbejder tæt sammen med vore kunder, da dimensionering af DC hydraulik kræver omhyggelighed og viden om applikationen, siger Jesper Frederiksen fra Hydropac A/S, der oplever et stigende behov og ønske om fjernbetjening af hydraulik.


- Prisen har generelt været et problem tidligere, og med de øgede sikkerhedskrav blev det yderligere forværret. Derfor valgte vi at lægge en stor indsats i at finde en producent, der kunne hjælpe os med at løse alle forhindringer på vejen, så flere kan opleve de mange fordele ved fjernstyring fremover.


Jesper Frederiksen forklarer, at Sistematica i dag benyttes af store internationale producenter til transportsektoren. Deres erfaringer og udvikling gennem årene betyder blandt andet, at håndsenderne er meget robuste, stødsikre og vandtætte. 


Styringerne kan også fås med "Safety Point", hvilket er et mærke, der tvinger brugeren til at opholde sig et specielt sted for aktivering af senderen, og " Tilting Hand", som er et PWM-proportionalt signal for små kraner med videre. 


- Foruden programmet af de styringer, vi lagerfører, vil det også være muligt at skræddersy specielle styringer til et hvert formål, understreger Jesper Frederiksen.


Sendere og modtagere kan nemt designes med kundes eget logo, ønske om specielle knapper og piktogrammer med mere. 


- Vores arbejde har netop bestået i dialog og samarbejde med vores kunder. Blandt andet har Spørring Karrosserifabrik, der har hydrauliske rullepresenninger på deres produktprogram, været en vigtig samarbejdspartner. Vi har fået stor hjælp til at lave og teste de rigtige styringer i marken, så CE mærkning kan opfylde alle krav. Det var også et krav, at vi sikrede at alle vores fjernbetjeninger alene kunne aktivere funktioner på den tiltænkte bil, og aldrig styre, eller styres af andre enheder i marken, siger Jesper Frederiksen, der ser frem til at vise styringerne frem i detaljer på transportmessen Vestfyn Trækker.








Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Transportvirksomhed i Roskilde er endt i skifteretten
- Chaufførmangel blokerer for udvidelser hos halvdelen af Europas vognmænd
- Dårlige bremser førte til betinget frakendelse af førerretten
- Sværlasttraileren tog en med som let last
- Vognmand fik sin nye vogn leveret på Lundevej
- Frederikshavn Havn kommer under kommunens ledelse
- Fire-akslet trailer kan tage to containere på en gang
- Vognmand fra Stenlille har fået en stor Volvo
- Transportvirksomhed i Horsens er kørt i Skifteretten
- Konkursramt transportvirksomhed i Glostrup havde 30 medarbejdere
- Transportfirma i Tilst kørte i knap tre år
- Ny elektrisk motor er en del af større batteri-elektrisk lastbilprogram

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst