Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Bevola går ind i eftermarkedet

Onsdag 7. maj 2014 kl: 14:47
Af: Redaktionen

Virksomheden Bevola, der har hovedsæde i Ringsted og som hidtil har primært været leverandør til opbyggermarkedet og overladt eftermarkedet til en række konkurrerende udbydere, går nu ind på eftermarkedet

Bevola går ind i eftermarkedet
- Det er en naturlig proces for Bevola, der med vores brede sortiment, allerede dækker en række områder indenfor eftermarkedet, som giver en ny dimension til dette markedssegment, siger Bevolas administrerende direktør Tommy Horn. 


- Det vil sammen med vores centrale placering i forhold til fremtidens transportveje i forbindelse med Femern gøre Bevola til den mest attraktive totalleverandør af eftermarkedskomponenter i de kommende år, fremfører han.


Behovet for et eftermarkedskoncept, som kunne matche kvalitetsniveauet på Bevolas aksler, blev ekstra aktuelt i forbindelse med udviklingen af BevoNac - et nordisk akselkoncept, som Bevola har udviklet på basis af Meritors grundkoncepter.


Dette eftermarkedskoncept ser nu dagens lys som BevoParts. 


- BevoParts består udelukkende af kvalitetsprodukter som i årevis har indgået i vores aksler. Vi kan stå inde for kvaliteten. En kvalitet der er gennemtestet under de værst tænkelige forhold rundt i hele Norden, siger Tommy Horn.


BevoParts er Bevolas originale reservedele og disse produkter kan kun fås gennem Bevola og Bevolas netværk af forhandlere og serviceværksteder i Norden. 


- BevoParts er et opgør med den dårlige kvalitet og kampen om at kunne levere til billigste pris. Vores intention er udelukkende at sikre vognmanden den højeste udnyttelsesgrad af sit materiel og den bedste bundlinje, siger Bevolas direktør.

 
Konceptet henvender sig primært til Bevola nuværende samarbejdspartnere, opbyggere, værksteder, forhandlere og Bevolas eget netværk af uafhængige samarbejdspartnere.

 
Bevola viser et udsnit af BevoParts på transport og logistik messen, Vestfyn Trækker, 23-25 maj i Ejby. Der er tale om en slags snigpremiere, da konceptet først vil være klar i sin helt færdige form til nordens største transportmesse Elmia i Sverige til august. 


- Vi glæder os til at vise vognmænd og forhandlerne noget af det bedste markedet kan levere. Og man kan også opleve en verdensnyhed indenfor BevoNac's akselkoncept og ydermere få tonsvis af nyttig information om den optimale opbygning samt det sidste nye indenfor bremseteknologien, siger Tommy Horn og fortsætter:


- Vi er i gang med en udbygning af vores servicenetværk i Danmark - så er du interesseret i at blive en del af et fremstormende og succesfuldt netværk - så kom forbi vores stand på Vestfyn Trækker, 67+68, og få en snak om mulighederne.




Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Transportvirksomhed i Roskilde er endt i skifteretten
- Chaufførmangel blokerer for udvidelser hos halvdelen af Europas vognmænd
- Dårlige bremser førte til betinget frakendelse af førerretten
- Sværlasttraileren tog en med som let last
- Vognmand fik sin nye vogn leveret på Lundevej
- Frederikshavn Havn kommer under kommunens ledelse
- Fire-akslet trailer kan tage to containere på en gang
- Vognmand fra Stenlille har fået en stor Volvo
- Transportvirksomhed i Horsens er kørt i Skifteretten
- Konkursramt transportvirksomhed i Glostrup havde 30 medarbejdere
- Transportfirma i Tilst kørte i knap tre år
- Ny elektrisk motor er en del af større batteri-elektrisk lastbilprogram

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst