Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Transportnyhederne præsenterer transportjuristerne i redaktionen

Torsdag 1. november 2012 kl: 11:59
Af: Jesper Christensen

Transportjuristerne, advokat Lissi Andersen Roost og advokatfuldmægtig Kenneth Melancton Nielsen, vil fremover skrive om transportretlige emner her på transportnyhederne.dk. Vi præsenterer de to jurister, som er dybt engageret i transportret, som er deres speciale


Advokat, Ph.d., Lissi Andersen Roost
Lissi Andersen Roost er opvokset i Padborg og har fra barnsben derfor haft godstransport og spedition tæt inde på livet. Siden jurastudiet har hun gennem sit arbejde i advokatbranchen specialiseret sig i transportret, og hun har sidenhen opnået en juridisk ph.d.-grad fra Syddansk Universitet inden for netop dette felt. 

Reguleringen af godstransporter ad landevej og jernbane, samt multimodale transportaftaler og speditionsret er LissiAndersen Roost's primære arbejdsområder. Hun bistår således i sit daglige arbejde sine klienter ved løsning af godsskadessager, udarbejdelse af logistikkontrakter og generelle transportbetingelser. Endvidere rådgiver Lissi Andersen Roost om de erstatnings- og forsikringsretlige forhold i relation til international godstransport både på varesiden og transportørsiden. 

Lissi Andersen Roost er forfatter til flere publikationer om transportretlige emner og har senest udgivet bogen "Multimodale Transporter - juridiske rammebetingelser".


Advokatfuldmægtig, Ph.d., Kenneth Melancton Nielsen
Kenneth Melancton Nielsen kommer fra Nordjylland, og hans store passion for luftfart blev vakt gennem hans familiemæssige tilknytning til Flyvestation Aalborg. Interessen for fly og luftfart har varet ved gennem jurastudiet og har siden hen ledt til en ph.d.-grad i transportret fra Syddansk Universitet.

Rejseret, passagerrettigheder, turisme og reguleringen af luftfart, herunder luftfragt, er KennethMelancton Nielsens primære arbejdsområder. Han har endvidere et indgående kendskab til søret og international handelsret, og har derfor forståelse for handelskæden som helhed. 

Udover at yde juridisk rådgivning giver Kenneth Melancton Nielsen jævnligt foredrag om transport- og handelsret, ligesom han underviser ansatte i erhvervsvirksomheder og offentlige myndigheder i samme emner. 

Kenneth Melancton Nielsen er forfatter til flere publikationer om transportretlige emner, blandt andet bogen "Passageransvaret ved international luftbefordring". 


Alle informationer og besvarelser, som transportjuristerne giver her på transportnyhederne.dk er kun til generel oplysning og kan ikke erstatte juridisk rådgivning. 

Hverken transportnyhederne.dk eller Lett Advokatfirma påtager sig ansvar for tab som følge af fejlagtige informationer i artiklerne eller brevkassen eller andre forhold i forbindelse hermed.





Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Transportvirksomhed i Roskilde er endt i skifteretten
- Chaufførmangel blokerer for udvidelser hos halvdelen af Europas vognmænd
- Dårlige bremser førte til betinget frakendelse af førerretten
- Sværlasttraileren tog en med som let last
- Vognmand fik sin nye vogn leveret på Lundevej
- Frederikshavn Havn kommer under kommunens ledelse
- Fire-akslet trailer kan tage to containere på en gang
- Vognmand fra Stenlille har fået en stor Volvo
- Transportvirksomhed i Horsens er kørt i Skifteretten
- Konkursramt transportvirksomhed i Glostrup havde 30 medarbejdere
- Transportfirma i Tilst kørte i knap tre år
- Ny elektrisk motor er en del af større batteri-elektrisk lastbilprogram

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst