Aalborg-vognmand sikrer sig bedre brændstoføkonomi

Tirsdag 15. oktober 2019 kl: 09:29
Share  


Af: Redaktionen

Volvo Trucks Center Aalborg har leveret den første Volvo FH 460 med den nye turbocompound-motor fra Volvo Trucks til vognmand Allan Colding fra Aalborg

Den nye Volvo FH I-Save har en 460 hk turbocompound-motor kombineret med en række funktioner, der øger brændstoføkonomien. Turbocompound-teknologien udnytter mere af den tilgængelige energi på alle trin og giver dermed øget effektivitet ved alle omdrejningstal, hvilket også giver en behageligere og mere støjsvag kørsel. 


Turbo Compound-motoren har desuden et kølet EGR-system, der reducerer mængden af kvælstofilte under forbrændingsprocessen. Derudover har bilen fået tilføjet den omfattende fjerntransport-køretøjspakke.


Lastbilen er solgt og leveret af Laurits Damgaard, Volvo Truck Center Aalborg. 


Interesserede kan læse mere om Volvo Trucks nye lastbiler med turbocompound-motorer, som vi her på transportnyhederne.dk havde mulighed for at teste i Sverige i juni.


Turbocompound-system øger momentet og mindsker brændstofforbrugetKlik venligst

© Copyright 2020 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.