Vend din smartphone eller tablet vandret. Oplever du problemer med at vende skærmen, kan du kopiere følgende link www.scania.dk/super og indsætte i din browser.

Beregn besparelser

TCO-beregner

Beregn og sammenlign dine brændstofbesparelser, CO2-emissioner og samlede ejeromkostninger. Indsæt relevante oplysninger i nedenstående felter og find ud af det.

Super

Sammenlign med

Beregn Ryd alle felter

Tons CO2

SUPER
Nuværende
SUPER
Nuværende

Tusinder

SUPER
Nuværende
Liter diesel
AdBlue-liter

DKK

Finansiering
Brændstof og AdBlue
Gensalgsværdi

Scania Super spil

Nå målet, levér pakker og spar brændstof med den nye Super Scania-motor

 

Nå målet mens du bruger så lidt brændstof som muligt. Det brændstof der er tilbage i tanken, når spillet slutter laves til point.

Undgå forhindringerne, hold pakkerne på lastbilen og sæt ikke farten ned.

Få et energiboost på 8 % ved at samle Super-pakkerne op.

Bliv på sporet og levér pakkerne.

Scania Super
Scania

Island - 1

Island - 2

Island - 3

Island - 4

Island - 5

Island - 6

Island - 7

Island - 8

Island - 9

Island - 10

Scania Super 13-liters motor

Den nye 13-liters 6-cylinder Scania Super motor er den mest avancerede forbrændingsmotor, vi nogensinde har bygget og udgør hjertet i en drivline, der sætter nye standarder i branchen.

Scania Opticruise G25- og G33-gearkasser

Som en integreret del af den nye drivlines overlegne effektivitet lanceres de nye Scania Opticruise G25- og G33-gearkasseser i et af de mest smidige, intelligente og effektive gearkasse-systemer i transporthistorien.

R756 bagtøj

Introduktionen af et bredere gearspænd og det hurtigere, enkeltreducerede Scania R756-bagtøj gør ikke kun den ekstraordinære brændstofeffektivitet i den nye drivline muligt, men den er også robust nok til at mestre en lang række kørselsopgaver.

Modulopbygget chassis

Som vores mest alsidige og robuste chassiser hidtil tilbyder det nye Scania Modular Architecture Chassis dig ikke kun et mere forudsigeligt chassis-layout, men det er også udviklet til at forbedre vægtfordelingen, nyttelastpotentialet og driftsområdet for din Scania-lastbil.

Konfigurer din lastbil

Byg din egen Super-lastbil

Udforsk lastbilkonfiguratoren og skab din egen skræddersyede Scania-lastbil. 

Download

Juridiske oplysninger

Scania Media Provider er en løbende digital samling af indhold relateret til forretningsområder i al deres mangfoldighed. Den indeholder materiale, billeder og film fra alle produktområder, billeder af medarbejdere, bygninger og begivenheder, materiale relateret til forskning og udvikling, produktion, komponenter og historiske emner. Dens omfang er globalt. Hovedfokus er på vores produkter efter 1995.

Alt indhold i Scania Media Provider er copyright-beskyttet ©Scania CV AB (publ), SE-151 87 Södertälje, Sverige eller dets datterselskaber. Alle rettigheder forbeholdes.

Indholdet i Scania Media Provider, herunder materiale, billeder, film, lyde, videoklip mm. må ikke uden forudgående skriftligt samtykke fra Scania CV AB (publ) bruges, downloades, ændres, overføres eller distribueres, bortset fra til strengt privat brug.

Indholdet i Scania Media Provider (som beskrevet ovenfor) kan bruges til kommercielle formål af Scania CV AB (publ), og dets datterselskaber, når Scania er afsender for Scania-relaterede budskaber og materiale.

Bortset fra undtagelserne som udtrykkeligt angivet ovenfor skal Scania Image Desk imagedesk@scania.com altid kontaktes for skriftligt samtykke inden brug af indhold i Scania Media Provider.

Ved at downloade indhold fra Scania Media Provider accepterer brugeren ovenstående betingelser og forpligter sig til altid at overholde dem.