84-årig mand kørte mod kørselsretningen på E45

Tirsdag 4. juni 2024 kl: 10:58
Af: Redaktionen

En 84-årig mand fra Silkeborg blev natten til tirsdag sigtet for at udsætte andre for fare, da han kørte mod kørselsretningen på E45

Sydøstjyllands Politi modtog omkring kl. 02:00 natten til tirsdag flere anmeldelser om en bilist, der kørte mod trafikken i nordgående spor på Motorvej E45 nær Skanderborg. Flere patruljer blev sendt af sted for at lede efter den pågældende bil, så den hurtigst muligt kunne blive standset.
 

Spøgelsesbilisten nåede at køre af motorvejen, inden politiet fandt frem til vedkommende. Kort tid efter fandt Sydøstjyllands Politi frem til føreren på vedkommendes hjemmeadresse. Der var tale om en 84-årig mand fra Silkeborg, der erkendte forholdet.


Ifølge politiet skete der ingen ulykker på grund af spøgelsesbilistens tur på Motorvej E45.
  

Den 84-åriges bil blev konfiskeret, hans kørekort blev administrativt inddraget, og han blev selv sigtet efter Straffelovens paragraf 252, der handler om at forvolde nærliggende fare for nogens liv eller førlighed.


Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.