Transportfirma i Tilst kørte i knap tre år

Onsdag 24. april 2024 kl: 10:44
Af: Redaktionen

Retten i Aarhus har taget transportvirksomheden MH-Transport ApS med CVR-nummer 42474061 under konkursbehandling. Virksomheden, der blev etableret 18. juni 2021 og beskæftigede sig med godstransport, har op til konkursen været under tvangsopløsning


Statstidende skriver, at Retten i Aarhus har taget virksomheden, der havde adresse på Mandøvænget i Tilst under konkursbehandling på baggrund af begæring, som Retten modtog 15. april.


Advokat Pierre Martin Ellegaard Adolfsen, der har adresse på Søtorvet i København K og op til konkursen været likvidator i virksomheden, er udpeget som kurator i konkursboet.


Eventuel anmodning om valg af kurator og kreditorudvalg skal fremsættes skriftligt over for skifteretten senest tre uger efter bekendtgørelsen i Statstidende. Enhver, der har en fordring eller andet krav mod skyldneren, opfordres til at anmelde sit krav til boets kurator inden fire uger efter bekendtgørelsen i Statstidende opgjort pr. 22. april 2024. 


Anmeldelser indgivet under den forudgående likvidation til likvidator, advokat Pierre Martin Ellegaard Adolfsen, tages i betragtning uden ny anmeldelse. Dog på eventuelle fordringshavere anmelde eventuelle renter opgjort pr. konkursdagen.


Ifølge det seneste offentliggjorte regnskab opgjort 30. juni 2022 havde virksomheden på det tidspunkt en egenkapital på 343.000 kroner efter et resultat på 303.000 kroner. Balancen var pr. 30. juni 2022 på 532.000 kroner.





Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.