Lastbilchauffør løftede lift, som blev ramt af en bus

Torsdag 11. april 2024 kl: 12:40
Af: Redaktionen

Onsdag morgen lidt efter klokken 9 fik Østjyllands Politi en anmeldelse om, at der var sket et færdselsuheld på Skt. Pauls Gade i Aarhus C, hvor en bus og en lastbil havde ramt hinanden. Tre personer blev efterfølgende kørt til kontrol på skadestuen

Uheldet skete for enden af M.P. Bruuns Gade i det centrale Aarhus, hvor en bus var kommet kørende i sydgående retning og skulle passere mellem to parkerede lastbiler, hvoraf den ene holdt med liften neden.
 

I den forbindelse ramte bussen lastbilens lift, som lastbilens chauffør umiddelbart var begyndt at hæve, mens bussen passerede. Sammenstødet udløste en pludselig opbremsning i bussen.


Tre personer blev efterfølgende kørt til kontrol på skadestuen, heriblandt bussens 37-årige mandlige chauffør. Ifølge Østjyllands Politi kom ingen personer umiddelbart alvorligt til skade i forbindelse med episoden, der blev overværet af flere vidner på stedet.
 

Foruden politi og ambulancer blev brandvæsenet tilkaldt for at få ryddet op på gade, da der blandt andet lå knust glas fra bussens ruder. 


Den 33-årige mandlige lastbilchauffør, der havde løftet liften på sin lastbil, så bussen så ramte, blev sigtet i sagen for at have forsaget færdselsuheldet.
Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.