Kvinde kørte op i en lastbil - politiet vil gerne finde chaufføren

Fredag 26. maj 2023 kl: 13:59
Af: Redaktionen

Onsdag ved 12.30-tiden fik Politiet på Midt- og Vestsjælland en henvendelse fra 53-årig kvinde fra Jystrup Midtsjælland. Kvinde henvendte sig til politiet, fordi hun i krydset Hovedvejen-Højbyvej mellem Øm og Osted sydvest for Roskilde var kørt op i bagenden på en lastbil, hvis chauffør formentlig ikke havde bemærket noget og derfor havde fortsat sin kørsel

På uheldsstedet fik politiet kontakt til den 53-årige kvinde, som blev tilset af personalet fra en tilkaldt ambulance. Politiet kunne konstatere, at kvinde ikke var kommet noget til - men det var hendes personbil. Den havde store skader på fronten, og airbags'ene var blevet udløst. 


Kvinden var kommer kørende i sydvestlig retning, da hun formentlig kørte lidt for tæt på og for sent opdagede, at lastbilen foran hende bremsede.


Politiet har optaget rapport om uheldet i et forsøg på at få identificeret en større lastbil, hvis fører formentlig ikke har bemærket noget til påkørslen. 


Vidner, der måtte have oplysninger om lastbilen, kan kontakte politiet på telefon 114.Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.