Olie- og energiselskab har taget elektrificering til den tunge transport med på messe

Fredag 21. april 2023 kl: 09:39
Af: Redaktionen

Uno-X Truck, der ind til for nyligt hed YX Truck, er en af de mange udstillere på transportmessen i Herning, der har været der før. I år medbringer selskabet egen el-ladestander til lastbiler, der skal give anledning til samtaler om elektrificeringen af den tunge trafik

- Vi er begejstrede for at deltage på årets Transportmesse og ser frem til at møde vognmænd, chauffører og samarbejdspartnere, siger Michael B. Hansen, der er markedsdirektør i Uno-X Truck. 


- I år vil vi selvfølgelig fortælle mere om vores nye navn, men vi har også medbragt en el-ladestander, som vi håber vil starte nogle gode samtaler om elektrificeringen af den tunge trafik, siger han videre.


El-ladestandere og sikkerhedsløsninger i fokus
På årets messe vil Uno-X Truck fokusere på tre hovedtemaer. For det første vil selskabet præsentere deres store netværk af truckanlæg, der er fordelt over hele landet. I 2024 vil dette netværk blive udvidet med flere nye stationer med dedikerede truck-faciliteter, herunder AdBlue, high-speed pumper og gode til- og frakørselsforhold.


For det andet vil Uno-X Truck fortælle om deres arbejde med elektrificeringen af den tunge del af vejtransporten. Selskabet åbnede i marts landets første offentlige ladestander til tung transport. På messen vil Uno-X Truck desuden medbringe en el-ladestander til lastbiler.


Endelig vil Uno-X Truck præsentere sine løsninger indenfor kortsikkerhed, hvor selskabet fremhæver sin kortløsning, som skal give vognmænd flere muligheder og samtidig fjerne mulige bekymringer.


Transport 2023 har sidste messe dag lørdag.


Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.