ALVORLIGT FÆRDSELSUHELD:

Chauffør tog cyklist med døren

Onsdag 8. februar 2023 kl: 12:23
Af: Redaktionen

Tirsdag aften lidt efter klokken 19 fik Østjyllands Politi en anmeldelse om, at en 43-årig mandlig cyklist var kommet alvorligt til skade i forbindelse med et færdselsuheld på Vester Allé i det centrale Aarhus. Den 43-årige mand var kommet kørende på sin cykel i sydgående retning, hvor han kørte ind i en bildør fra en parkeret bil, der blev åbnet af bilens 40-årige mandlige chauffør


Den 40-årige bilist pådrog sig umiddelbart ingen skader, men den 43-årige cyklist kom alvorligt til skade i forbindelse med sammenstødet. Han blev derfor kørt til akut behandling på hospitalet, da han var i kritisk tilstand. Østjyllands Politi har torsdag formiddag ikke nye oplysninger om mandens tilstand.


Den 40-årige bilist blev sigtet for at overtræde færdselsloven ved at have åbnet bildøren ud mod Vester Allé som cyklisten efterfølgende påkørte.


Pårørende eller vidner, der måtte have overværet den voldsomme hændelse, kan gratis ringe til Offerrådgivningen og få en uforpligtende snak om deres oplevelser. Offerrådgivningen i Østjylland kan kontaktes på telefonnummer 23 68 60 56.


I forbindelse med trafikuheldet på Vester Allé blev en 23-årig mand anholdt, da han ikke ønskede at efterkomme politiets anvisninger og forlade det afspærrede område. Han blev desuden sigtet for fornærmelig tiltale mod politiet. 
Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.