Transportfond er klar med initiativpris

Fredag 3. februar 2023 kl: 13:48
Af: Redaktionen

Hvem skal have FDE Fondens Initiativpris 2023? Sådan lyder spørgsmålet fra fonden, hvor formanden, Jens Iwer Petersen, fremhæver, at formålet med prisen er at fremhæve og hædre gode og fremadrettede initiativer, der kan inspirere branchens virksomheder

Prisen kan gives til virksomheder, organisationer, uddannelses- og forskningsinstitutioner eller enkeltpersoner, der har taget/vist ét særligt initiativ, der kan være med til at understøtte og videreudvikle dansk godstransport og logistik og styrke erhvervets konkurrenceevne.


- Vi ønsker med prisen at fremhæve og hædre gode og fremadrettede initiativer, der kan inspirere branchens virksomheder. Vi ser frem til at modtage rigtig mange gode indstillinger og forslag til, hvem der fortjener at få ”FDE Fondens Initiativpris 2022”, siger FDE Fondens formand, Jens Iwer Petersen.


FDE Fondens Initiativpris gik i 2021 til BHS Logistics A/S i Rønne, hvor det i forbindelse med overrækkelsen blandt andet blev fremhævet, at BHS Logistics i alle årene har været dybt respekteret i transport- og logistikbranchen og løbende har været innovative og udviklet nye specialer. Herunder er de ikke mindst blevet kendt som en af Danmarks førende pharma-transportører. 


I 2022 gik prisen til hele den danske transport- og logistikbranche for branchens humanitære indsats i forbindelse med krigen i Ukraine. Beløbet blev fordoblet til i alt 100.000 kroner og givet via de tre organisationer Røde Kors, Dansk Flygtningehjælp og Red Barnet.


FDE Fondens Initiativpris består af et legat på 50.000 kroner, et diplom og en statuette.


Forslag til prismodtagere kan indsendes i perioden frem til 28. februar via dette link:

Fonden kan også selv udpege årets prismodtager.






Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.