Entreprenør er steget om bord i et nyt vogntog

Fredag 19. august 2022 kl: 13:44
Share  


Af: Redaktionen

Entreprenør er steget om bord i et nyt vogntog

Opbyggervirksomheden Sawo har fornyligt leveret et vogntog bygget op over en Volvo FM400 forvogn med tripple bogie til Entreprenørfirmaet Bo Rasmussens Eftf. A/S i Stege. Vogntoget er en kombination af flere Sawo-afdelingers indsats. Den fireakslede Volvo FM500 X4 tridem-forvogn er opbygget i Sawo's afdeling i Støvring, mens kærren er bygget og leveret af Sawo's afdeling i Stokkemarke på Lolland, som har stået for slaget af hele opbygningen

Vogntoget, der er i fuld drift, er opbygget med en 30 tm Hiab X-HiPro 302 EP-5 CD-kran bag førerhuset. Kranen har en rækkevidde på 15,1 meter og fastmonterede støtteben. Der er hydraulisk udskydbar kofanger på opbygningen, der betjenes med hejsets fjernbetjening.


Wirehejset er et SawoCLF326S-3W, som har fået følge af et Nopa CPL320 containerlad og en Kinshofer KM 602U sandgrab på 650 liter til kranen.


Kærren, der har liftfunktion på forakslen, er en tre-akslet Nopa KTS240 med automat- og svenskerbagsmæk. 


Entreprenørfirmaet Bo Rasmussens Eftf. A/S udfører alt indenfor entreprenørarbejde. Derudover tilbyder de vognmandskørsel såsom levering/aflæsning med tip af grus, sten og jord samt containerudlejning.

Klik venligst

© Copyright 2022 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.