Kort natarbejde spærrer svingbro ved Næstved

Onsdag 25. maj 2022 kl: 12:33
Af: Redaktionen

Kort natarbejde spærrer svingbro ved Næstved
Vejdirektoratet fjerner belysningsarmaturer på undersiden af svingfagene på Næstved Svingbro. (Foto: Vejdirektoratet)

Vejdirektoratet går snart i gang med at fjerne tidligere orienteringsbelysning på undersiden af svingfagene på Næstved Svingbro, der fører Rute 22 over Næstved Kanal. Arbejdet sker over fire nætter, hvor broen vil være spærret

I efteråret 2020 slukkede Vejdirektoratet orienteringslysene på undersiden af Næstved Svingbro. Orienteringslyset under broen skal gøre det nemmere for sejlende på Næstved Kanal at orientere sig.


Belysningen blev erstattet af lys placeret direkte på broens piller, og nu er det blevet tid til at fjerne de gamle belysningsarmaturer.


Arbejdet bliver udført i perioden fra søndag 29. maj til torsdag 2. juni i tidsrummet mellem klokken 20.00 og 05.30 den efterfølgende morgen.


Mens Vejdirektoratet fjerner masterne, vil broen være spærret for trafik, og trafikanterne kan i stedet benytte en alternativ rute via Næstved Havn.




Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.