Danske vognmænd hos transportkoncern får mere for deres kørsel

Onsdag 19. januar 2022 kl: 09:31
Af: Redaktionen

Danske vognmænd hos transportkoncern får mere for deres kørsel

Transportkoncernen Frode Laursen's danske road-division vil fra marts hæve kørselsraterne med op til ni procent over for sine faste, danske vognmænd. Reguleringen i opadgående retning er den anden inden for 10 måneder

- I et forsat udfordret transportmarked med både høj aktivitet, øgede omkostninger og mangel på arbejdskraft og kapacitet, ser vi os igen nødsaget til at hæve kørselsraterne for at kunne servicere vores kunder, siger Allan Munkholm Poulsen, der er transportdirektør for Danmark i Frode Laursen.
 

Frode Laursen hævede i maj sidste år raterne på kørsel for virksomhedens faste, danske vognmænd.


- Vores ambition er at være kundernes foretrukne valg, primært indenfor segmenterne dagligvarer og byggematerialer. Det kræver både dygtige medarbejdere og samarbejdspartnere. Derfor har vi valgt at skrue på raterne for at kunne fastholde vores position som en pålidelig og effektiv logistikpartner, siger Allan Munkholm Poulsen og tilføjer, at stigningen i kørselsraterne vil gælde både nye og nuværende vognmænd.
 

Ifølge transportdirektøren er der ingen tvivl om, at det store omkostningspres vil føre til generelt stigende transportomkostninger.
 

Frode Laursen har over 700 lastbiler og 600.000 kvadratemter lagerkapacitet fordelt på logistikcentre i Nordeuropa.






Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.