Chauffører og vognmænd får endnu en tank-mulighed i Kalundborg

Onsdag 24. november 2021 kl: 11:30
Share  


Af: Redaktionen

Fredag udvider olieselskabet YX Erhverv sit landsdækkende netværk af truckanlæg med et nyt anlæg på Flakagervej i Kalundborg ved rute 22 og 23. Område i rivende udvikling med en havn, som rederikoncernen Mærsk eksempelvis har valgt at gøre til knudepunkt for sin containertrafik i Østdanmark

- Vi er rigtig glade for, at vi nu kan servicere den tunge trafik i Kalundborg, som er et område med øget transport af containere til og fra Ny Vesthavn, siger Michael B. Hansen, der er COO i YX Erhverv i forbindelse med den kommende åbning af det nye anlæg i Kalundborg. 


- Vi har allerede et stort netværk af truckanlæg, men vi kigger hele tiden efter nye attraktive lokationer, der dækker vores kunders behov. Her er Kalundborg lidt anderledes end vores øvrige placeringer, da det ikke er en by, man som udgangspunkt kører igennem, men med den øgede transport ved havnen, er vi sikre på, at vores kunder får stor glæde af det nye truckanlæg, siger han videre.

 
Det nye truckanlæg på Flakagervej i Kalundborg får to baner, tre pumper. så to lastbiler kan tanke samtidig. Grunden tilhører vognmandsfirmaet Obel Transport, der er kunde hos YX. Obel Transport bliver nabo til det nye truckanlæg, og det samme bliver Genbrugsstationen.
Klik venligst

© Copyright 2022 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.