Færgefarten over Hvalpsund er fortsat indstillet

Tirsdag 16. november 2021 kl: 13:29
Af: Redaktionen

Færgefarten over Hvalpsund er fortsat indstillet
Færgelejet i Hvalpsund set fra den nu skadede færge »Mary«.(Foto fra arkivet - Jesper Christensen)

Mangel på færge og materialer til reparation af broklap på skadet færge betyder længere transporttid mellem Vesthimmerland og halvøen Salling og Skiveegnen

Siden tirsdag 26. oktober, da en lastbil trillede af den ordinære færge »Mary« på ruten mellem Hvalpsund i Vesthimmerland og Sundsøre i Salling, har færgedriften være uregelmæssig. 


Det var ellers lykkedes for færgefarten af låne en anden færge, mens »Mary« fik repareret broklappen, som tog skade, da lastbilen trillede i vandet ved indsejlingen til færgelejet i Hvalpsund. Færgeruten er en smutvej Vesthimmerland og Sundsøre, som mange lastbilchauffører og personbilister tager i stedet for den længere tur ned over Skive. Men låne-færgen stødte på grund 4. november - og reparationen af »Mary« tager længere tid, fordi der er leveringstid på materialer.


Færgeriet forventer, at lånefærgen »Sleipner« er tilbage i næste uge, mens der nok går et par uger, inden »Mary« er klar til at genoptage sejladsen.






Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.