Tekstil-logistikvirksomhed tager over efter pelse

Fredag 12. november 2021 kl: 07:49
Share  


Af: Redaktionen

Den danske lagervirksomhed Textile Logistics er flyttet ind i den industriejendom i HI-Park mellem Herning og Ikast, som tidligere var Kopenhagen Fur's indleveringscentral for skind fra danske minkavlere

Textile Logistics er en voksende dansk logistikvirksomhed, der driver flere lagerhoteller i Herning og omegn. Virksomheden henvender sig til mode- og livsstilsbranchen og pakker både til butikker, kæder og private. 


- For fire et halvt år siden opkøbte vi en e-shop-virksomhed, der var gået konkurs. Tilknyttet virksomheden var et underbrand, som vi valgte at køre videre med. Siden da er det gået hurtigt, og vi er vokset fra 4 medarbejdere og 1.000 kvadratmeter til 125 fuldtidsmedarbejdere og ca. 40.000 kvadratmeter. I takt med denne vækst er antallet af kunder selvfølgelig også steget, og vi samarbejder i dag med 65 forskellige mode- og livsstilsbrand, siger direktør i Textile Logistics, Torkild Lund.
Klik venligst

© Copyright 2022 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.