Dansk rederikoncern vil købe Hamburg-speditør

Tirsdag 2. november 2021 kl: 09:52
Share  


Af: Redaktionen

Den Hamborg-baserede speditør, Senator International, bliver en del af danske A.P. Møller - Mærsk. Den danske koncern har indgået en aftale om at overtage Senator International Freight Forwarding Group, der har hovedsæde i Hamburg og beskæftiger sig blandt andet med luftfragt

Senator International Freight Forwarding Group kommer ind i den danske koncern med et solidt netværk af egenkontrollerede flyvninger, interkontinentale jernbaner, lager, distribution og pakning på tværs af Amerika, Asien, Europa og Sydafrika.


Baggrunden for A.P. Møller - Mærsk opkøb af Hamburg-virksomheden er et ønske om at styrke forsyningskæderne, der i den seneste tid har vist sig at være knap så stærke som forventet. 


Ud over Senator International Freight Forwarding Group’s luftfragtudbud udvider A.P. Møller - Mærsk også sin egenkontrollerede flåde af fly med tre leasede fragtfly, der er operationelle fra 2022 og køber to nye Boeing-fly, der skal indsættes i 2024.


A.P. Møller - Mærsk opkøb af Hamburg-virksomheden er betinget af myndighedsgodkendelser, og transaktionen forventes afsluttet i første halvdel af 2022.Klik venligst

© Copyright 2022 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.