Nordjysk lufthavns nye salgs- og marketingdirektør er landet

Tirsdag 19. oktober 2021 kl: 10:02
Share  


Af: Redaktionen

Mandag kunne Aalborg Lufthavns nye salgs- og marketingdirektør Martin Svendsen sige, at han var landet i sin nye arbejdsplads og job. Martin Svendsen skal som en del af ledelsesgruppen stå i spidsen for lufthavnens kommercielle indsatser fremadrettet

Nordjysk lufthavns nye salgs- og marketingdirektør er landet
Martin Svendsen skal som salgs- og marketingdirektør i Aalborg Lufthavn løfte den kommercielle drift samt fremme lufthavnens internationale markedsposition.
 

Martin Svendsen kommer fra en direktørstilling i Norriq, der er et internationalt digitaliserings-konsulenthus, hvor han de seneste fem år har haft det overordnede ansvar for salg, operation og strategiudvikling for ecommerce og Business Intelligence.


- Det er en fornøjelse at byde velkommen til Martin Svendsen, der er en stærk profil indenfor marketing, ecommerce og data. Han er derfor den helt rigtige mand til at styrke det kommercielle niveau i Aalborg Lufthavn - både i forhold til vores position som en attraktiv og foretrukken international lufthavn i Vestdanmark, men også i videreudviklingen af blandt andet vores DutyFree og restaurantområde, siger lufthavnsdirektør i Aalborg Lufthavn Niels Hemmingsen.
 

Før sin stilling i Norriq arbejdede Martin Svendsen blandt andet som kontaktdirektør i den nordjyske reklamebranche - herunder SHRPA, Combine og Clienti. Han har derfor rødder i det nordjyske, hvor Aalborg Lufthavn har været den naturlige gate-way ud i verden.
 

- Jeg har ikke tal på, hvor mange gange jeg har siddet som passager i Aalborg Lufthavn, enten på vej på arbejde i København eller på ferie med familien. Lige fra jeg parkerer bilen, til jeg sidder i flyet, er der en helt unik atmosfære og en service i særklasse hele vejen gennem terminalen. Det er utroligt, hvad bare et smil kan gøre for en passagers rejseoplevelse. Det er derfor med stor glæde og forventning, at jeg kan komme med på rejsen og sætte mit præg på fremtidens nordjyske lufthavn, siger Martin Svendsen.    


Klik venligst

© Copyright 2022 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.