Østjysk havn med færgeforbindelse kommer i stødet

Mandag 20. september 2021 kl: 15:18
Share  


Af: Redaktionen

Fra tirsdag i denne uge kan el-bilister lade deres bilen på vej til og fra Molslinjens nye placering på Østhavnen i Aarhus. Energiselskabet OK har i samarbejde med Aarhus Havn etableret en ny lynladestation med en effekt på op til 175 KW, som tirsdag bliver officielt indviet med borgmester-ord

Ladestationen, der ligger på Vandvejen på Aarhus Havn, er en af en lang række ladestationer, som OK er i gang med at etablere i et landsdækkende net, så elbilejerne får bedre adgang til at oplade deres bil hjemme, på jobbet og på farten. Den nye lynladestation bliver tilgængelig for alle og kræver ikke et abonnement, eller at man bliver oprettet som kunde hos OK. Det kræver blot, at man henter OK´s app.


I første omgang åbnes to standere på den nye lynladestation, som hver har en kapacitet på op til 175 kW og ét ladepunkt. OK har gjort plads til, at der hurtigt kan etableres yderligere fire lynladestandere på Vandvejen i takt med, at efterspørgslen stiger.


Lynladestanderne lader med en effekt på op til 175 KW, og hver stander har ét ladepunkt. Alt efter kapacitet på bilens batteri kan man lade sin elbil til ca. 100 km kørsel på fem minutter.
Klik venligst

© Copyright 2021 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.