Ekspres-forsendelser bliver dyrere fra årsskiftet

Fredag 17. september 2021 kl: 09:01
Share  


Af: Redaktionen

Ekspres-forsendelser bliver dyrere fra årsskiftet

Fra 2022 justerer DHL Express sine priser med 4,9 procent i gennemsnit, så koncernen blandt andet kan fortsætte med at investere i sit netværk og udvide kapaciteten i takt med efterspørgslen - eksempelvis med nye fly som ovenstående Boeing 777 Freighter

- Vi bestræber os løbende på at levere kvalitet af højeste klasse til vores kunder. Derfor investerer vi regelmæssigt i at udvide og forbedre vores service samtidig med, at vi understøtter vores kunders forretning selv i tider med globale kriser, Parvinder Tiwana, der er salgsdirektør for DHL Express i Danmark.


- Med den årlige prisjustering kan vi investere i vores globale infrastruktur og teknologi for at sikre modstandsdygtige, bæredygtige og konkurrencedygtige kundeløsninger fra øverste hylde samtidig med, at vi forbedrer vores klimaaftryk. Dette inkluderer topmoderne fly og køretøjer samt udvidelse af vores faciliteter for at øge kapaciteten, efterhånden som kundernes efterspørgsel stiger, siger han videre.


DHL Express tilpasser sine priser hvert år under hensyntagen til inflation, valutaudsving såvel som udgifter relateret til lov- og sikkerhedsmæssige forskrifter. Priserne opdateres løbende i hvert af de over 220 lande og territorier, hvor DHL Express er til stede. Prisjusteringerne varierer fra land til land afhængigt af lokale forhold og gælder for alle kunder, hvor kontrakterne tillader det.


Klik venligst

© Copyright 2022 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.