Transportvirksomhed i Ishøj er endt i skifteretten

Torsdag 15. april 2021 kl: 12:00
Af: Redaktionen

Sø- og Handelsrettens skifteret har taget en virksomhed i Ishøj under konkursbehandling. Virksomheden, der blev begæret tvangsopløst af Erhvervsstyrelsen i januar, viste et overskud i det senest offentliggjorte regnskab

Ifølge Statstidende drejer det sig om virksomheden P & S Transport ApS, CVR-nr.: 35681663, der drev virksomhed fra en adresse på Baldersbækvej i Ishøj.


P & S Transport ApS, CVR-nr.: 35681663, blev etableret 13. marts 2014 og stod opført under branchen "Andre post- og kurertjenester".


Advokat Nete Weber, der har adresse på Kalvebod Brygge i København V, er udpeget som kurator. Nete Weber har indtil konkursen været likvidator i selskabet.


Der er ikke berammet møde til valg af kurator eller nedsættelse af kreditorudvalg. Begæring herom fra en fordringshaver skal fremsættes skriftligt over for Sø- og Handelsrettens skifteret, Amaliegade i København K, inden tre uger efter denne bekendtgørelse.


Enhver, der har en fordring eller andet krav mod skyldneren, opfordres til inden fire uger efter denne bekendtgørelse til boets kurator at anmelde sit krav opgjort pr. konkursdagen. 






Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.