11 kg-reglen for godstransport med varebiler er stadig til vurdering

Fredag 9. april 2021 kl: 15:17
Af: Redaktionen

Færdselsstyrelsen har fået nye oplysninger vedrørende det fortolkningsbidrag til 11 kg-reglen for godstransport med varebiler, som blev lagt frem før påske. Derfor trækker Færdselsstyrelsen fortolkningsbidraget tilbage

Det sker på baggrund af henvendelser fra interessenter på godskørselsområdet foretager Færdselsstyrelsen yderligere undersøgelser forud for en præcisering af anvendelsesområdet for 11 kg-reglen i godskørselsloven. Derfor har Færdselsstyrelsen midlertidigt trukket fortolkningsbidraget fra 31. marts tilbage.


Når Færdselsstyrelsen har haft mulighed for at gennemgå de indkomne input, vil styrelsen offentliggøre et revideret fortolkningsbidrag til 11 kg-reglen på varebilskrav.dk.


Færdselsstyrelsens kommende fortolkningsbidrag er en vejledning i, hvordan loven skal fortolkes. Færdselsstyrelsen understreger, at den endelige udlægning af lovbestemmelserne altid er op domstolene.




Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.