Speditionsvirksomhed udvider med fem afdelinger i Kina

Tirsdag 6. april 2021 kl: 11:47
Af: Redaktionen

Den dansk-baserede Leman-koncern, der er ejet luxembourgske La Capite S.A., åbner fem nye kontorer i Kina og understøtter dermed sin vækststrategi. Med de fem nye filialer er placeret i Shanghai, Ningbo, Shenzhen, Qingdao og Tianjin bliver Leman for første gang repræsenteret med egne kontorer i Asien

Thomas Krøyer, der er administrerende direktør for LEMAN Group peger på, at åbningen af Leman China er et vigtigt skridt i retning af at realisere koncernens vækst-strategi. 


- Samtidig giver det os mulighed for at levere et større og bredere produktsortiment til både nye og eksisterende kunder, siger han.


De nye kinesiske kontorer ligger i fem af de største logistiske knudepunkter i Kina og vil være bemandet af erfarne og kyndige transportfolk. 


- Det er lykkedes os at ansætte over 60 dygtige medarbejdere i Kina, som alle har stor erfaring fra transportbranchen, siger Thomas Krøyer, der peger på, at Leman har mange års erfaring med at levere komplette transportløsninger til og fra Asien gennem et stort netværk af agenter. 


- Med vores egne kontorer og medarbejdere kan vores kunder nu forvente en endnu bedre service fremover, siger han.


Om Leman:
  • Leman er en global transport- og logistikvirksomhed med base i Danmark
  • Koncernen har over 120 års erfaring og et globalt netværk i over 150 lande
  • Leman leverer logistik- og transporttjenester samt tilpassede farmaceutiske løsninger til kunder i hele verden
  • Virksomheden beskæftiger ca. 750 ansatte fordelt på 28 afdelinger i Danmark, USA, Storbritannien, Kina, Sverige, Norge, Finland og Grønland




Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.