Forbuddet mod fly fra De Forenede Arabiske Emirater er ophævet

Søndag 7. februar 2021 kl: 20:50
Share  


Af: Redaktionen

Krav om test og efterfølgende isolation i 10 dage ved indrejse i Danmark gør det hidtidige og midlertidige stop for flyvninger De Forenede Arabiske Emirater overflødigt. Forbuddet er derfor ophævet

Fra søndag 7. februar er der krav om test og efterfølgende isolation i 10 dage ved indrejse i Danmark for at begrænse introduktion og spredning af mere smitsomme virusvarianter.


Siden 22. januar har der været flyveforbud for alle fly fra De Forende Arabiske Emirater herunder fly i transit, fordi der har været tvivl om kvaliteten af de tests, der blev lavet før afrejse. Med kravet om test før indrejse til Danmark, bliver det midlertidige flyveforbud samtidig ophævet.


Der gælder dog stadig det generelle forbud mod at flyve passagerer til en dansk lufthavn uden at passagererne kan fremvise en frisk negativ test.


Det vil samtidig igen være muligt at fremvise en negativ test foretaget i De Forenede Arabiske Emirater forud for flyvninger til Danmark.


Interesserede kan læse mere om falskede corona-test her:


Europæisk politisamarbejde advarer mod falske corona-testcertifikaterKlik venligst

© Copyright 2022 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.