Entreprenørforretning i Vestjylland tipper med ny tre-akslet kærre

Tirsdag 19. januar 2021 kl: 12:42
Share  


Af: Redaktionen

Entreprenørforretning i Vestjylland tipper med ny tre-akslet kærre

Lastas i Hedensted leverede fornyligt en tre-akslet 24-tons Kel-Berg tip-kærre til Spjald Entreprenørforretning A/S, der har specialiseret sig i støbning, kloakering, belægning, nedbrydning og gartner-, jord- og vejarbejde

Den nye tre-akslede kærre er bygget op over et chassis med længdevanger opsvejset i I-profil med stærke tværvanger og forstærkninger. Trækket er højdejusterbart i fire trin af 50 mm.


Tipkassens er leveret med tophængte sider fremstillet i 40 mm alu-profiler med bundhængslet, så de også kan klappes ned. Bagklappen er to-delt, hvor øverste del er fremstillet i 40 mm alu-profiler, mens nederste del er fremstillet i 6 mm Hardox-stål og virker som asfaltskuffe ved åbning.


Kassens front er fremstillet i 3 mm stål med to udvendige rundstænger som trin, samt to indvendige U-profiler som trin. Bund og sider er isoleret, så kærren kan bruges til transport af varm asfalt. Kærren har øverst en blå rullepresenning monteret på 70 mm aluminiumsrør.


Kærren er leveret med tre ni-tons luftaffjedrede aksler med tromlebremser. Der er monteret lift på første og tredie aksel. 


Den nye tipkærre er leveret af Ivan Kristensen fra Lastas Trucks Danmark A/S.


Klik venligst

© Copyright 2021 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.