Vognmand fra Vendsyssel har hentet ny vogn og vognkasse søndenfjords

Torsdag 14. januar 2021 kl: 15:07
Share  


Af: Redaktionen

Vognmand fra Vendsyssel har hentet ny vogn og vognkasse søndenfjords

Vognmandsforretningen Anker Christensen Etft. ApS, der startede i 1920, hvor Anders Christensen med hest og vogn etablerede sig i Lønstrup, fik sidst i 2020 leveret en ny Kel-Berg bagtipkasse i aluminium og en tre-akslet overføringsanhænger fra Lastas i Hedensted

Den nye bagtipkasse, der passer til forvogne, er bygget op over en underamme i stål med sider i aluminium. Den har et rumindhold på omkring 27 kubikmeter. Kassen, der passer til både wire- og kroghejs, er monteret med rullepresenning. Kassens bagklap er forsynet med kornlem. Under bagklappen er der en rulle.


Anhængeren er opbygget med længdevanger opsvejst i I-profil og forsynet med vridningsstabiliserende forstærkningsplader i bagenden og ved tipstemplet. Omkring to trediedele af anhængerens længde er fremstillet som tre-vejs tipramme. Bagenden kan justeres til containere i længde fra 6.000 mm til 6.500 mm. I venstre side er der monteret en plast-værktøjskasse monteres i venstre side.


Anhængeren er leveret med tre ni-tons luftaffjedrede aksler med tromlebremser. Der er lift på anden aksel. Begge enheder er leveret af Jan Bertelsen fra Lastas Trucks Danmark A/S.


Klik venligst

© Copyright 2021 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.