Specialist i natdistribution har købt firma med speciale i tidskritiske lager- og logistikløsninger

Torsdag 3. december 2020 kl: 10:35
Share  


Af: Redaktionen

Virksomheden Danx har med virkning fra 1. december købt alle aktier i Source Logistics A/S, der er er specialiseret inden for tidskritiske lager- og logistikløsninger. Opkøbet vil betyde en forstærkning af Danx’s produktportefølje

Danx peger på, at der er et godt kulturelt match mellem Dans og Source Logistics har også et godt kulturelt match, hvor det for begge selskabers vedkommende handler om at give kunderne den højeste mulige kvalitet.


Danx er i dag en betydende transportpartner inden for in-night logistik i Skandinavien og Baltikum. Virksomhedens kerneområde er distribution af reservedele. Derudover tilbyder Dans en række specialiserede lager- og logistik-ydelser. Med købet af Source Logistics A/S tager Danx et skridt mod at styrke sin ekspertise inden for lageraktiviteterne.


- Source Logistics er et virkelig godt match for os. De komplementerer Danx’s produktportefølje med deres fokus på tidskritiske og tekniske lagerløsninger, og så kan deres operation håndtere ikke-standardiserede logistik-løsninger. Jeg ser derudover et godt match i forhold til kultur og værdier i selskaberne, hvor kunden er i centrum, hvilket er et rigtig godt udgangspunkt for en succesfuld integration, siger Thomas Wad, der er Chief Transformation Officer i Danx.


Jacob Johnsen, der er Direktør i Source Logistics ser frem til at blive en del af Danx. 


- Jeg er overbevist om, at vores fælles kundskaber inden for lagerlogistik og vores fokus på intelligente og fleksible IT-løsninger vil give vores kunder store fordele, siger han.
Klik venligst

© Copyright 2022 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.