Energi-konkurrenter er gået sammen om nyt diesel-anlæg i Køge

Fredag 27. november 2020 kl: 11:09
Af: Redaktionen

Energi-konkurrenter er gået sammen om nyt diesel-anlæg i Køge

To af de største energi- og olieselskaber i Danmark - YX Erhverv og energiselskabet OK - er gået sammen om at bygge et nyt og moderne truck diesel-anlæg på transportcentret i Køge. Det sker for at øge kapaciteten og forbedre servicen for kunderne, da begge selskaber har oplevet øget tilgang på deres eksisterende anlæg på transportcentret

Både YX Erhverv og OK har haft truck diesel-anlæg i Køge gennem de seneste 20 år. Men begge selskaber har oplevet trængsel og øget tilgang på anlæggene. Derfor blev de to selskaber tidligere enige om at bygge et nyt og moderne anlæg på nabogrunden til deres eksisterende anlæg på transportcentret i Køge.
Det nye anlæg står klar, og kunderne kan se frem til større kapacitet og bedre service. Michael B. Hansen, der er COO i YX Erhverv, ser frem til at åbne anlægget og er glad for samarbejdet med OK.


- Vi er enormt glade for, at vi åbner et nyt truck diesel anlæg i Køge. Det har længe været et ønske at øge kapaciteten og dermed forbedre servicen for vores mange kunder i området. Køge er et trafikalt knudepunkt på Sjælland, hvor rigtig mange lastbiler hver dag lægger vejen forbi, siger Michael B. Hansen og fortsætter:


- Vi stod begge med en udfordring omkring kødannelse ved vores eksisterende anlæg. Derfor stod det lige for og gav mening for os begge at gå sammen om det nye, moderne anlæg.


Et anlæg gearet til fremtiden
Det nye anlæg skaber samtidig et solidt fundament for fremtiden, lyder det fra markedschef hos energiselskabet OK, Henrik Dehn.


- Det har været en stor fordel at gå sammen med YX om at bygge et topmoderne anlæg. Begge selskaber har oplevet øget tilgang på de eksisterende stationer og har derfor behov for større kapacitet. Det er vigtigt for os, at vores kunder nemt kan komme til vores truck diesel stationer, som ligger strategisk placeret ved trafikale knudepunkter, siger han.


To selskaber
Både Michael B. Hansen og Henrik Dehn understreger, at samarbejdet udelukkende handler om at øge kapaciteten og serviceniveauet over for deres respektive kunder. Derudover er der tænkt på den grønne omstilling, da det er besluttet, at der fra begge selskabers side kan tankes HVO Biodiesel fra åbningsdagen.


YX og OK deler adresse, men ikke kunder. Derfor kan kunderne også kun tanke ved det selskab, deres kort knytter sig til.


Det nye truck diesel anlæg i Køge er åbnet og forbeholdt lastbiler, som skal sikre, at vognmænd og chauffører undgår kø ved pumperne.




Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.