Energiselskab udlover dusør for hjælp til opklaring af dieselolie

Fredag 27. november 2020 kl: 09:38
Share  


Af: Redaktionen

Flere tankstationer på Sjælland har i de seneste måneder haft besøg af dieseltyve. Det har fået energiselskabet OK, der har haft besøg af de uindbudte gæster, til udlove en dusør på 5000 kroner for oplysninger, der kan hjælpe politiet til at opklare sagen

Energiselskabet OK har i de seneste måneder været udsat for tyveri på flere forhandlerejede tankstationer på Sjælland, hvor ukendte gerningsmænd har stjålet større mængder dieselolie. Alle tyverier er foregået om natten, hvor tyvene medbringer udstyr til at suge diesel op fra tanken. Det fremgår af overvågningsmaterialet, at tyvene kører i en hvid varevogn.


- Vi synes, det er ærgerligt, at der er nogen, der ikke kan kende forskel på dit og mit. Vi er et kundeejet selskab, så det her går ud over mange mennesker. Derfor udsætter vi nu en dusør på 5.000 kroner til den, der kan give politiet afgørende oplysninger til at opklare sagen, siger Martin Holdt Nielsen, der er afdelingsleder i OK.


Det seneste tyveri fandt sted i Viby Sjælland 8. november. Siden marts har gerningsmændene været på spil i ti byer. Det drejer sig om Ørslev, Dalby, Borup, Lille Skensved, Osted, Bjæverskov, Hårlev, Gadstrup, Viby Sjælland og Sorø.


OK opfordrer borgere i området til at kontakte politiet, hvis de bliver tilbudt at købe diesel og finder det mistænkeligt. 


Hvis man har oplysninger i sagen, kan man kontakte politiet på telefon 114.
Klik venligst

© Copyright 2021 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.