Transportuddannelsescenter var den første til at få

Tirsdag 27. oktober 2020 kl: 13:41
Share  


Af: Redaktionen

Transportuddannelsescenter var den første til at få

Volvo Truck Center har leveret den første lastbil, der har været gennem den nye leveringshal på Højager i Taastrup. Den første levering var en to-akslet Volvo FH420 4x2 opbygget som skolevogn med Lavmands presenningslad til uddannelsescenteret TEC i København

Transportuddannelsescenter var den første til at få
Den nye skolevogn hos TEC - Technical Education Copenhagen - er blandt andet udstyret med Volvo Dynamisk Styring samt to luftaffjedrede passagerstole, som er integreret fra Volvo-fabrikken.


Lastbilen er leveret med en Volvo Guld-servicekontrakt, der blandt andet indeholder forebyggende vedligeholdelse, serviceplan samt reparationer af drivline, el-komponenter, sliddele med videre.


Bilen er leveret af Claus Hofman fra Volvo Trucks nye servicecenter på Højager i Taastrup.


Om TEC - Technical Education Copenhagen:
  • TEC har omkring 4.500 årselever, over 700 ansatte og skoler på syv adresser i Storkøbenhavn
  • TEC har over 30 erhvervsuddannelser, et stort udvalg af kurser og efteruddannelse og et teknisk gymnasium fordelt på tre afdelinger
  • TEC samarbejder tæt med virksomheder, brancher og videregående uddannelser, nationalt og internationalt


På billedet øverst ses fra højre uddannelsesleder Morten Bo Sørensen, som har stået for udbud og indkøb af denne nye skolevogn. Til venstre står Peter Brua, som er faglærer på TEC. TEC fik sidste år leveret to tilsvarende skolevogne fra Volvo Truck Center Taastrup.


Klik venligst

© Copyright 2021 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.