Bokstraileren har en enkelt 10-tons aksel

Tirsdag 20. oktober 2020 kl: 11:03
Share  


Af: Redaktionen

Bokstraileren har en enkelt 10-tons aksel

Transport- og logistikvirksomheden DKI Logistics A/S i Hedensted, der har fået ansvaret for Region Midtjyllands nye fælles regionslager ’Regionslager Midt’, med både lagerdrift og transport af varer fra lageret til regionen og de praktiserende lægers matrikler, har taget en ny en-akslet Kel-Berg city boks-trailer i brug


Den nye en-akslede city boks-trailer, der er leveret af Lasts i Hedensted, er bygget op over et chassis med længdevanger opsvejst i I-profil med stærke tværvanger og forstærkninger. På begge sider er der monteret cyklistværn.


Boksopbygningen, der har plds til 27 paller i bunden, har et tag af 40 mm krydsfinér og sider udført i 21 mm krydsfinér med 250 mm skurreliste i bunden. Forsmækken er ud over krydsfinér også opbygget med 400 mm stålplade. Bunden er udført i 28 mm hårdttræsplanker


Traileren er leveret med en 10-tons luftaffjedret aksel med tromlebremser, der styres med  et Tridec-tvangsstyringssystem.


Den nye trailer er leveret af Anders Larsen fra Lastas Trucks Danmarks A/S.
Klik venligst

© Copyright 2021 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.