International transport- og logistik-koncern åbner lager for privates ejendele

Mandag 28. september 2020 kl: 11:16
Af: Redaktionen

International transport- og logistik-koncern åbner lager for privates ejendele

Den internationale transportkoncern, DSV, der har hovedsæde i Danmark og aktiviteter verden over, er gået ind på markedet for self-storage med et tilbud, der skal gøre det så nemt som muligt for kunderne at opbevare deres ejendele

Torsdag åbner DSV sit første self-storage-lager i Valby som en del af virksomhedens nye, strategiske fokus på self-storage. DSV Smarter Storage, som konceptet hedder, er målrettet til privatpersoner og mindre virksomheder og vil blive markedsført som et separat produkt - men med DSV’s stærke BtB-organisation i ryggen.


- Vi har omfattende erfaring inden for warehousing, og vi er overbeviste om, at vi kan tilføre værdi på self-storage-markedet med vores innovative, digitale produkt, der vil gøre det nemt og enkelt for privatpersoner og mindre virksomheder at benytte self-storage, siger Brian Winther Almind, der er direktør i DSV Group Property.


Et digitalt og skalerbart produkt
DSV’s nye koncept styres 100 procent digitalt med en app som det vigtigste element. Kunderne kan bruge app’en Smarter Storage til at få adgang til den ubemandede lagerbygning, mens booking, betaling og indgåelse af kontrakten kan klares online via telefon eller tablet.


- Brugervenlighed har været prioriteret højt under udviklingen af Smarter Storage-konceptet. Bygningen vil være udstyret med avancerede elektroniske løsninger, der skal gøre det så nemt som muligt for kunderne, siger Brian Winther Almind.


København er første sted
Det første Smarter Storage-lager med et areal på 5.500 kvadratmeter fordelt på over 700 lagerrum er for nylig blevet bygget i Valby. I bygningens garage kan man køre ind med bil, og derfra giver rummelige elevatorer nem adgang til lagerrummene. Platformsvogne er til rådighed. Avanceret bygningsdesign og sikkerhedssystemer - samt et parkområde ved bygningen - gør det både bekvemt og sikkert at besøge DSV Smarter Storage.


Der er ifølge Brian Winther Almind et stort potentiale i DSV’s strategiske satsning på self-storage. Baseret på erfaringerne fra det første Smarter Storage-lager er det planen at bygge endnu et og senere hen at udvide konceptet til andre lande, hvor DSV allerede tilbyder transport- og logistikydelser.




Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.