Lastbil- og busleverandør hædrer medarbejdere med ”Det Gyldne Rat”

Fredag 25. september 2020 kl: 11:06
Share  


Af: Redaktionen

Lastbil- og busleverandør hædrer medarbejdere med ”Det Gyldne Rat”

Hvert år kan medarbejderne hos Scania Danmark indstille en kollega, som har gjort en ganske særlig indsats i det forgangne år. Vinderne af ”Det Gyldne Rat” findes blandt de mest udførlige og overbevisende begrundelser og besluttes af Scania Danmarks medarbejdere og ledelsesgruppe. I år var det 29. gang, at Scania Danmark kunne hædre et antal medarbejdere for deres ekstraordinære indsats

Medarbejderne, der har modtaget ”Det Gyldne Rat” i 2020 er:
  • Christian ”Kedde” Larsen, lastbilmekaniker i Padborg
  • Henrik Hedegaard, lastbilmekaniker i Ishøj
  • Jesper Juul Nielsen, lastbilmekaniker i Fredericia
  • Jesper Sørensen, servicesælger i Service salg
  • Lise Krogh, hjælpeværkfører i Kolding
  • Stig Johansen, reservedelsekspedient hos Stiholt i Hjørring

De seks medarbejdere fik tirsdag 22. september overrakt prisen af Marcus Holm, der er administrerende direktør for Scania Danmark. Han understregede medarbejdernes centrale rolle og vigtigheden af udvikling og effektivitet i hele organisationen. 


- Medarbejderne er vores styrke og det ligger i Scania’s arv, at udvikle kvalificerede og dedikerede medarbejdere, der løbende bidrager til forbedringer, siger Marcus Holm.


- Vi er stolte af vores unikke virksomhedskultur, hvor bæredygtighed har været på dagsordenen de seneste år. Vi går forrest i den bæredygtige transformation og det betyder blandt andet, at vi sammen med vores partnere og kunder udvikler konkrete resultater, der reducerer vores CO2-aftryk. Det betyder også, at vi udviser ansvarlighed og team spirit på kryds og tværs i organisationen, siger marketing- og kommunikationschef Jannie Christiansen.


Med prisen har der tidligere fulgt en tur til Södertälje, men grundet corona-situationen og de særlige omstændigheder er præmien udskudt. 


Klik venligst

© Copyright 2020 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.