Vognmand i Vissenbjerg valgte vogn med gående gulv

Mandag 21. september 2020 kl: 12:10
Share  


Af: Redaktionen

Vognmand i Vissenbjerg valgte vogn med gående gulv

Lastas i Hedensted har fornyligt leveret en ny fire-akslet Kel-Berg/Knapen-trailer med walking floor til Vognmandsfirmaet Palle Phillip ApS i Vissenbjerg vest for Odense

Den nye trailer er bygget op over et selvbærende stålchassis, hvor kongeboltkonstruktionen er udført i en særlig svær og stabil stålprofil med en hjælperamme i aluminium for at give den selvbærende konstruktion en mindre egenvægt og større volumen.


Kassen har sider opbygget af 600 mm brede og indvendig fuldsvejsede alu-profiler med special overkantsprofil med løbeskinne for til en medfølgende skillevæg, som har en frigang over bunden på ca. 100 mm.


Det gående gulv er et Cargo Floor CF 500 SL-C med et bundsystem med 8 mm alu-bundbrædder i glat udgave med CF betjening.


Bagdørene er udført i alu-profiler med to lukkestænger i stål til hver dør. Øverst er der en automatisk rullepresenning.


På chassiset er der monteret to rustfri værktøjskasser, tre-trins stige i bagenden, tre-meter stige, kost- og skovlbeslag. 


Traileren er leveret med fire ni-tons luftaffjedrede aksler med tromlebremser. Totalvægten er på 48.000 kg.


Den nye Walking Floor trailer er leveret af Anders Larsen fra Lastas Trucks Danmark A/S.

Klik venligst

© Copyright 2020 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.