Container-transportør tager to med brænstofbesparelser

Mandag 21. september 2020 kl: 11:53
Share  


Af: Redaktionen

Container-transportør tager to med brænstofbesparelser
Chaufførerne Stefan og Karsten foran de to nye biler, som de fremover skal betjene - og betjene kunderne med.

Transportvirksomheden Dania Connect, som med udgangspunkt i Aarhus, beskæftiger sog med transport af skibscontainere, har taget to nye Volvo FH 500-trækkere i brug. De to trækkere er leveret af Volvo Truck Center Aarhus med turbo compound-motorer med 500 hk og optimeret til brændstoføkonomisk kørsel med Volvo Trucks’ I-Save-pakke til fjerntransport


Bilerne er leveret med Globetrotter-førerhus og ellers udstyret med motorbremse, VEB+, I-Shift gearkasse og har fjerntransport-brændstofpakke samt komfort førerhuspakke. Herudover er bilerne udstyret med I-See (Optimering af brændstofforbrug via GPS oplysninger), ACC med adaptiv fartpilot og advarsel mod kollision (FCW) samt automatisk nødopbremsning.


Dania Connect har tegnet to-årige My Truck abonnementer samt Sølv-servicekontrakter på de to biler. Sølv-kontrakterne fra Volvo Trucks omfatte udover forebyggende vedligeholdelse og en serviceplan også omkostningsstyring.

Klik venligst

© Copyright 2020 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.