Kranen er klar til at klare klinkerne

Mandag 3. august 2020 kl: 12:31
Share  


Af: Redaktionen

Kranen er klar til at klare klinkerne

Firmaet HL Keramik A/S, som blandt andet leverer fliser og klinker til typehusfirmaer, køkken-bad firmaer, håndværker og private kunder, har taget en ny lastbil opbygget med fast lad og kran hos opbyggervirksomheden Sawo’s afdeling i Kolding

Kranen er en Hiab X-Duo 228 E-5 i 22 tonmeter-klassen. Den har fem hydrauliske udskud med en rækkevidde på 15,1 meter og hydrauliske støtteben. Den har XS Drive radiostyring med seks manøvrehåndtag. Kranen har desuden en SAF-funktion, der er en semi-automatisk parkering og udpakning.


Det faste lad har en indvendig længde på 6.500 mm med alu-bund og 800 mm høje tre-delte sider i eloxeret aluminium. Derudover har ladet binderinge i ladbund samt en værktøjskasse.


Lad og kran er monteret på et fire-akslet Scania P 360-chassis, der har et mosaik-dekoreret førerhus, der fremhæver virksomhedens fokus-område.


Klik venligst

© Copyright 2020 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.