Lastbilchauffør blev vækket af tyv

Mandag 27. juli 2020 kl: 21:53
Af: Redaktionen

Klokken 02.21 natten til mandag anmeldte en udenlandsk lastbilchauffør via personalet på tankstationen på rastepladsen ved Karlslunde i nordgående retning, at en ubuden gæst havde forsøgt at komme ind i førerhuset på hans lastbil, hvor han lå og sov

Besøget skete omkring klokken 01.00 natten ti mandag. Da lastbilchaufføren gav sig kende, flygtede en mand fra stedet, hvorefter chaufføren hørte en bildør smække og en bil køre derfra med hjulspin. Lastbilchaufføren har beskrevet den ubudne gæst som en mand på 20-25 år, 170-180 cm høj, almindelig af bygning, mørklødet, iført mørk hættetrøje. 


En politipatrulje kunne efterfølgende i samarbejde med lastbilchaufføren konstatere, at der ikke var stjålet noget fra lastbilen.


Politiet i Køge hører gerne fra personer, der har bemærket manden samt muligvis endnu en person i området, inden de flygtede derfra i et køretøj med hjulspin. Politiet kan kontaktes på telefon 114, hvis man har oplysninger i sagen.






Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.