Bornholmslinjen sejler med rabat i sensommeren

Tirsdag 14. juli 2020 kl: 11:00
Af: Redaktionen

Det bliver billigere at sejle mellem Rønne og Ystad i august og september som følge af S-Regeringens sommerpakke til Bornholm, der inderholder 20 millioner kroner, som skal skære toppen af prisen på alle billetter på rute mellem Rønne og Ystad. For mennesker med handicapkort bliver turen gratis

Hvad rabatten for den enkelte rejsende bliver, er svær at sige noget om nu, da reglerne for sommerpakken er, at beløbet på de 20 millioner skal rammes præcist.


- Modellen bliver, at vi samler alle rejste billetter fra de to måneder, og så udregner vi den rabat og det beløb, som de rejsende skal have tilbage, siger Molslinjens kommercielle direktør, Jesper Skovgaard.


Han forudser, at rabatten kommer til at udgøre mellem 25 - 30 procent af billettens pris.


Ordningen forudsætter, at billetterne reserveres og betales på forhånd på hjemmesiden eller på Molslinjens app, og så føres rabatten automatisk tilbage til det betalingskort, som er brugt.


For personer med handicapkort gælder samme ordning - blot er det hele billettens pris, som føres tilbage, når rejsen er gennemført. Ordningen gælder for personbiler med handicapparkeringskort og for gående med handicaprettigheder.


Det forventes, at rabatten til den enkelte kan føres tilbage i løbet af oktober.


Rabatten kommer også til dem, som har booket, inden sommerpakke trådte i kraft.






Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.