Vognmand på Midtfyn kan suge og blæse med gods på ladet

Onsdag 8. juli 2020 kl: 12:35
Share  


Af: Redaktionen

Vognmand på Midtfyn kan suge og blæse med gods på ladet

Ølsted & Allested Vognmandsforretning Bent Sørensen ApS, der har hjemsted i Allested på Midtfyn, har for nyligt hentet en ny fire-akslet Kel-Berg tiptrailer med et rumindhold på 61,5 kubikmeter og suge/blæs anlæg hos Lastas i Hedensted

Den nye luftaffjedrede tip-trailer, der har lift på første og tredie aksel, er bygget op over et chassis med længdevanger opsvejst i boks-profil med stærke tværvanger og forstærkninger samt  lukket cyklistværn i begge sider. Der til kommer en Kel-Berg plast-værktøjskasse i venstre side.


Tipkassen, der er leveret med udvendig, tophængt bagklap med pneumatisk åbne- og lukkesystem og med suge/blæse anlæg og med plads til et 6-tommer blæserør, har sider fremstillet i 40 mm alu-profiler med 2,5 mm indvendig og 2,0 mm udvendig godstykkelse, mens bunden er udført i 7 mm alu-plade. Øverst er traileren forsynet med en automatisk rullepresenning.


Forrest er der monteret en arbejdsplatform udført i galvaniseret stål med sikkerhedsgelænder.


Traileren er leveret med en tre-meter alu-stige inklusiv beslag samt kost og skovle beslag. 


Traileren er leveret med fire ni-tons luftaffjedrede aksler monteret med tromlebremser og hæve/sænke-ventil. Den bagerste aksel er selvstyrende.


Den nye trailer er leveret af Ivan Kristensen fra Lastas Trucks Danmark A/S.


Klik venligst

© Copyright 2020 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.