13 svenske busser skal levere knap 33.000 køreplantimer årligt i Nordjylland

Torsdag 2. juli 2020 kl: 09:31
Share  


Af: Redaktionen

Ved Nordjyllands Trafikselskab 25. udbud kunne Jørns Rutetrafik A/S glæde sig over at have vundet kørslen på i alt otte ruter, som skal betjenes med 13 nye busser. Scania Danmark kan glæde sig over, at Jørns Rutetrafik valgte Scania Citywide Suburban-busser til kørslen, som omfatter knap 33.000 køreplantimer om året i de kommende otte år

Scania-busserne skal blandt andet køre på lokale ruter i Brønderslev, Frederikshavn, Hjørring, Mariagerfjord, Rebild og Aalborg Kommuner. Jørns Rutetrafik A/S indgår i DitoBus Gruppen, hvori bl.a. også DitoBus Linjetrafik A/S indgår. DitoBus Linjetrafik har i dag kørsel med ca. 165 busser for Movia i Hovedstadsområdet og ca. 50 busser i NT’s driftsområde. De 13 nye Scania er nogle af de første Scania i flåden, og medejer og direktør Niels Gregers Boers ser frem til at følge Scania-busserne fremover.


- Vi har valgt Citywide Suburban til denne opgave på grund af denne models rigtig gode brændstoføkonomi og driftssikkerhed. Vi skal selv stå for den løbende service og vedligeholdelse på busserne på eget værksted, og vi er overbeviste om, at det er et godt valg, siger Niels Gregers Boers.


Interesserede kan læse mere om de nye busser i Magasinet Bus 7/8 - 2020, der udkommer sidst i august.


Du kan på forhånd sikre dig at få Magasinet Bus 7/8 - 2020 på mail ved at tilmelde dig vores mail-liste her:

Klik venligst

© Copyright 2020 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.