Økonomisk ekspertgruppe kommer med forslag til udfasning af hjælpepakker

Onsdag 27. maj 2020 kl: 13:09
Share  


Af: Redaktionen

Tre professorer i økonomi har onsdag afleveret en rapport med input, som kan bruges til kommende drøftelser om at udfase økonomiske hjælpepakker, som S-Regeringen med opbakning i Folketinget lancerede i sidste halvdel af marts i forbindelse med indsatsen for at dæmme op for spredning af corona-virus

Den økonomisk ekspertgruppe blev af Folketinget bedt om at komme med input til, hvordan de midlertidige hjælpepakker, som holder hånden under danske virksomheder og arbejdsplaser i corona-tiden, kan udfases. Ekspertgruppen har afleveret sin rapport med en række vurderinger til S-Regeringen, som vil drøfte rapporten med Folketingets partier og arbejdsmarkedets parter.


Ekspertgruppen er blandt andet blevet bedt om at komme med input til modeller for afvikling af hjælpepakkerne, som understøtter job, samt mulige målrettede initiativer til fortsat at holde en hånd under specifikke brancher, der er midlertidigt påvirket af restriktioner.


Den økonomiske ekspertgruppe består af følgende tre eksperter:
  • Professor Torben M. Andersen (formand)
  • Professor Michael Svarer
  • Professor Philipp Schröder

Interesserede kan læse rapporten fra de tre professorer her:Klik venligst

© Copyright 2020 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.