Fragtmænd indvier ny terminal ved motorvej E45

Onsdag 22. januar 2020 kl: 22:13
Af: Redaktionen

Fragtmænd indvier ny terminal ved motorvej E45

Tidligere minister og medlem af Folketinget for partiet Venstre, Hans Christian Schmidt, indvier fredag 24. januar Danske Fragtmænds nye terminal i Hammelev mellem Haderslev og Vojens. Danske Fragtmænds nye terminal i Hammelev er på 7.594 kvadratmeter og erstatter den hidtidige terminal på Sverigesvej i Haderslev. Den nye terminal er centralt placeret ved Motorvej E45 og vil i høj grad mindske den tunge trafik i det nordlige Haderslev

Terminalen, der er bygget på en 36.225 kvadratmeter stor grund, er på 7.594 kvadratmeter fordelt med 7.039 kvadratmeter fragtterminal og 555 kvadratmeter administrationsbygning. 


Hvert døgn kører 160 lastbiler til eller fra for at laste eller losse ved terminalens 55 porte.


Fragtmand Lars Jensen, Godstransporten Kolding, der er én af de 40 hovedaktionærer i Danske Fragtmænd, fremhæver, at fragtmændenes nye terminal i Hammelev tæt på motorvejen vil spare Haderslev by for en masse tung trafik.


Tidligere holdt Danske Fragtmænd til på Sverigesvej i Haderslev, men vokseværk og manglende parkeringsforhold til de mange lastbiler har gjort det nødvendigt at flytte. Og fordelene er til at få øje på:
  • 160 færre lastbiler i døgnet fra Danske Fragtmænd kommer ind og belaster Haderslev by.
  • Beliggenhed ved E45
  • Den nyeste teknologi til at klare planlægning og optimal godshåndtering
  • Bedre arbejdsvilkår for chauffører og terminalens medarbejdere
  • En væsentlig større grund med plads til de mange lastbiler

Der deltager godt 100 gæster til indvielsen den 24. januar, som foruden den officielle indvielse med folketingsmedlem Hans Christian Schmidt også byder på rundvisning og en uformel frokost.







Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.