Fiskekasser fra tre havne bliver vasket i Hirtshals

Fredag 10. januar 2020 kl: 15:18
Af: Redaktionen

Det er gået langt hurtigere end forventet med at samle vasken af fiskekasser i Vendsyssel i Hirtshals Fiskeriforenings nye kassevaskeri på Hirtshals Havn. Det nye kassevaskeri i Hirtshals blev sat i drift 2. juli sidste år efter opførelse af en ny hal og installation af et nyt højeffektivt kassevaskeanlæg. Det nye kassevaskeri har givet fiskeriet i det nordlige Jylland en opgradering i forsyningen af rene fiskekasser


- Det er selvfølgelig med en vis stolthed, vi kan melde ud, at vi nu har samlet al vask af fiskekasser fra de nordjyske fiskerihavne i Hirtshals. Da vi besluttede at investere i et nyt kassevaskeri og flytte til en ny kassevaskehal på Auktionskajen, var det vores håb, at vi på sigt kunne samle al vask af fiskekasser her i Hirtshals. Vores målsætning er dog blevet opfyldt langt hurtigere end vi havde forventet, siger formand for Hirtshals Fiskeriforening, Niels Kristian Nielsen.


Der bliver samarbejdet mellem de nordjyske fiskeriforeninger og "Pack&Sea" om at optimere og effektivisere logistikken omkring fiskekasserne og den daglige kassevask.


- Der er indgået en aftale mellem fiskeriforeningerne i Nordjylland og fiskeriforeningernes fælles kasseselskab "Pack&Sea" om at samle vask af kasser i Hirtshals. Det betyder, at vi fra udgangen af december i det forgangne år har vasket alle fiskekasser fra Skagen, Strandby og Hirtshals i Hirtshals, siger Niels Kristian Nielsen.


Hirtshals Havn er på auktionsfisken den største af de tre fiskerihavne i Vendsyssel, og derfor er det strategisk og transportmæssigt mest optimalt at vaske fiskekasserne i Hirtshals. Hirtshals Fiskeriforenings nye kassevaskeanlæg har en kapacitet på 800 kasser i timen og er placeret i en ny hal på 1.000 kvadratmeter, der er opført som en udvidelse af FiskeTerminal Hirtshals.


- Vi sætter alle kræfter ind på at yde den bedst mulige service over for alle, som vi skal forsyne med rene fiskekasser - og det er uafhængigt om det er i Skagen, Strandby eller Hirtshals. Alle skal have den samme service, og det skal samtidig være den bedst mulige service, siger formanden for Hirtshals Fiskeriforening.






Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.