MAN er i stødet på transportmessen i Herning

Tirsdag 19. februar 2019 kl: 16:14
Share  


Af: Redaktionen

MAN er i stødet på transportmessen i Herning
MAN viser på Transport 2019 tre el-køretøjer - en MAN CitE, en MAN eTGM og en MAN eTGE. Bussen - en MAN Lion’s City E - er ikke med i Herning, men ventes klar til levering sidst i 2020.

På transportmessen - transport 2019 - der finder i sted i Messecenter Herning i dagene 21. - 23. marts, kører MAN Truck & Bus frem med tre elektriske køretøjer, to lastbiler og en varebil. MAN har også en el-bus på programmet. Den er dog ikke med i Herning, men vil efter planerne være klar til levering sidst i 2020

De tre elektriske køretøjer, som MAN tager med til Herning i marts er en MAN CitE, en MAN eTGM og MAN eTGE. Hos MAN er man overbevist om, at de tre køretøjer vil vække opmærksomhed, for elektriske køretøjer ikke længere fjern fremtid, de er nutid og klar til at tage transporterhvervet med ind i en miljøvenlig fremtid med 100 procent rene el-køretøjer.


Den nye MAN eTGM er kommet på markedet i Europa, og MAN har leveret de første ni biler til et østrigsk konsortium i anden halvdel af 2018.


Den helt store nyhed bliver en MAN CitE, som blev vist for første gang ved efterårets IAA-messe i Hannover, hvor den skabte stor opmærksomhed. Der er tale om en lavgulvs distributionslastbil på el, som er skræddersyet til distribution i bykernen. MAN CitE forventes at komme på markedet i løbet af et par år.


På Transport 2019 har MAN også premiere på varebilen MAN eTGE, der kører på el og er beregnet til Last Mile transport i byerne.


Klik venligst

© Copyright 2020 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.