Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Stigende oliepriser øger interessen for sikkerhedstiltag

Torsdag 7. juli 2022 kl: 11:24
Af: Redaktionen

Olieselskabet YX, der blandt andet leverer dieselolie til mange af de lastbiler, der kører i Danmark, oplever en stigende interesse fra vognmændenes side i sikkerhedsstiltag. Brændstofsvind er ifølge YX fortsat er et stort brancheproblem

- Brændstofsvind kan komme fra mange forskellige kilder - alt fra tyveri til misforståelser mellem chauffør og vognmand. Men det er klart, at når priserne er så høje, som de er i øjeblikket, så gør det rigtig ondt hos vognmanden, siger Michael B. Hansen, der er COO hos YX. 


- Vi har på det seneste kunne mærke øget efterspørgsel efter vores sikkerhedstiltag og holder derfor også ekstra øje med svind på vegne af vores kunder, siger han videre.


YX har forsøgt at løse problemet med svind med en række sikkerhedstiltag til landets vognmænd. Selskabet har eksempelvis lanceret kortløs betaling, tidsbegrænsede koder, videoovervågning, to-kort-systemer, Alarm 24/7, købsmax, geografisk spærring, tidsbegrænset spærring og kilometeralarm.


I sommermånederne hyrer nogle vognmænd måske vikarer,  men det kan være en besværlig og omstændig proces, hvis der skal anskaffes brændstofkort til vikarerne. Derfor har olieselskabet YX udviklet en række funktioner, som gør det nemt, hurtigt og sikkert at tanke, heriblandt kortløs tankning og tidsbegrænsede tankkoder til vikarerne.


- Vi er sat i verden for at gøre hverdagen lidt nemmere for landets vognmænd. Vi strækker os altid langt for at sikre vores kunder en god kundeoplevelse. Det skal være nemt, sikkert og hurtigt at tanke. Det er kortløs tankning og tidsbegrænsede tankkoder gode eksempler på. Det er funktioner, som sparer vognmændene en masse tid og bekymringer, siger Michael B. Hansen.




Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Politiet har beslaglagt knap 3.000 køretøjer
- Erhvervsorganisation efterlyser samlet grøn plan for transport i Danmark
- Påsken betød færre passgerer i lufthavn ved Aalborg
- Havneby i det vestlige Sverige får et elektrisk ladehub
- Belgisk producent af busser og trailere er blevet delt i to
- 2023 blev et tilfredsstillende år for Metroselskabet
- Gravearbejdet på Femern Bælt-tunnelen er afsluttet
- Bus- og togoperatør går kollektiv
- Over 4.000 gange skulle vejdirektoratet samle tabt gods op efter andre
- Påsken løftede passagertallet hos rederikoncern
- Fredag 12. april 2024 lå brændstofpriserne på følgende niveau
- Bane i Odsherred skal renoveres og have nye sveller

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst