Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Rederier i samme koncern går sammen for at tilbyde forbedret tilbud

Tirsdag 7. juni 2022 kl: 12:08
Af: Redaktionen

DP World besluttede sidst i maj at kombinere sine to multimodale operatører i Europa - P&O Ferrymasters Ltd. og Unifeeder Shortsea - i et aftalebaserede joint venture og vil dermed tilbyde et forbedret tilbud til kunder i hele Europa

Gennem det aftalebaserede joint venture vil DP World etablere et enkelt brand - P&O Ferrymasters - der kombinerer begge operatørers styrker og tilbyder kunderne intraeuropæiske multimodale transportløsninger af trailere og containere med jernbane og skib suppleret med understøttende logistikløsninger. 


De nye tilbud fra DP World-koncernen skal give kunderne mulighed for yderligere at optimere deres forsyningskæder på en bredere og bæredygtig måde.


- Ved at forene kræfterne fra de to førende multimodale specialister vil vi etablere et enkelt brand, der står for unikke intra-europæiske multimodale transport- og logistiktjenester, siger Timm Niebergall, der er administrerende direktør for P&O Ferrymasters.


Han peger på, at selskabet dermed vil gøre det muligt for kunderne at drage fordel af en udvidet rækkevidde og netværk samt direkte adgang til et komplet udvalg af one-stop-shop for multimodale forsyningskæder i Europa, og at selskabets leverandører vil kunne drage fordel af muligheder for tættere samarbejde.


Unifeeder Shortsea er en forretningsenhed i Unifeeder A/S. Det vil nu operere under det nye fælles handelsnavn P&O Ferrymasters. Alle nuværende aftaler med P&O Ferrymasters og Unifeeder Shortsea vil videreført uændret, og der vil ikke være ændringer i den daglige forretning eller drift.




Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Forhandlernetværk effektiviserer og konsoliderer ekspertisen
- Vognmand har overført en ny tre-akslet anhænger til sit hovedsæde i Brabarnd
- Politiet har beslaglagt knap 3.000 køretøjer
- Erhvervsorganisation efterlyser samlet grøn plan for transport i Danmark
- Limfjordshavn holdt omsætningen oppe uden Grønlandstrafik
- Havneby i det vestlige Sverige får et elektrisk ladehub
- Lastvognsservice på Avedøre Holme er kommet godt fra start - søger flere mekanikere
- Belgisk producent af busser og trailere er blevet delt i to
- Lastbilleverandører sætter fokus på lastvognsmekanikeruddannelsen under DM i Skills
- City-trailer med en enkelt aksel gør det let at komme rundt
- Lokal entreprenør skal ombygge motorvejstilslutning ved Taulov
- Landbrugsvirksomhed kører ud med tre-akslet trækker

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst